Fiú kéziIficsapatUncategorizedUtánpótlás

Erős ellenfelet kapott a FISE a tavasz első meccsén

FISE - Bácska SZSE (III. osztályú fiú ifjúsági mérkőzés)

Február utolsó napján elstartolt az NB II-ES fiú ifjúsági pontvadászat! Hazai pályán kezdte a tavaszi szezont a fiú ifi csapatunk, szép számú közönség előtt!
A csapat a jól sikerült FISE karácsony után nem sok pihenőt kapott.

Január elején rögtön megkezdte a felkészülést, heti két alkalommal. A társaság összetétele, létszáma edzésről edzésre változott ami komoly kihívást jelentett számukra a felkészülés szempontjából. Edzéseik főként a páros kapcsolatokra épültek sok labdás és labda nélküli mozgással.

Az első fordulóban az igen erős játékerőt képviselő Bácska SZSE volt a vendégük. Jól kezdtek, fej-fej mellett haladtak a csapatok, azonban a félidő derekán elhúzott ellenfél ( 7-9 után 7-13 oda), de a félidő végére sikerült újra felzárkóznia a FISE-nek. Félidőben 13-15 volt az eredmény.

A második félidőben az első 10-12 percben dekoncentrált játékot produkáltak, amit a Bácska ki is használt ( 42.perc 16-25 oda). Kockáztatni kellett, taktikát váltott Szabó Zsolt, edző. Jól szálltak be az eddig kevesebbet edző/játszó játékosaink is. Innentől már felváltva estek a gólok, de a végére maradt a 9 gólos különbség az ellenfél javára.
Megérdemelt vendégsiker született, ezzel együtt láthatóan jobb formát mutatott csapatunk mint az őszi szezonban.

FISE – Bácska SZSE 26-35 (13-15)

A csapat tagjai : Fodor István 1, Gál Lóránt 1, Gyulai Márton 2, Hajgató Lázár 6, Müller Máté 7, Papp Dávid 2, Séner Dávid 1, Szász András 2, Szebellédi Márton 1, Szőke Norbert 3, Marossy Tamás, Kovács Bálint (kapus)

Edző: Szabó Zsolt

Hajrá FISE, hajrá Kígyós!

Back to top button
Close
Close