Fiú kéziUtánpótlás

Meccsbeszámoló

FISE - Soltvadkerti KUSE fiú ifjúsági III. osztályú mérkőzés

FISE – SKUSE

A fiú ifi csapatunk számára is hamarabb kezdődött a mérkőzések sora, mint a bajnokság tavaszi fordulójának kiírt kezdő dátum. Az indok, ugyanaz, mint a lányoknál: Az őszi elhalasztott meccseket, kell bepótolnia a srácoknak.
A tabella élén álló, Soltvadkertet fogadta a FISE csapata. A mérkőzés elején fej-fej mellett haladt a két csapat. A fiúk elszántak voltak. Jól ment a támadójáték. Sikeresek voltak az átlövések, többször volt eredményes a beálló is és a kapuban is szép védésekkel nehezítették meg a srácok vendégek dolgát. A meccs iramát a nagyobb rutinnal és cserelehetőséggel rendelkező ellenfél diktálta, ami megterhelő volt a mieink számára. Ezt igazolja, hogy a félidő vége felé az ellenfél góljaira nem érkezett válasz a kígyósi fiúktól, a félidőben 13-16 volt az eredmény.
A pihenő alatt Szabó Zsolt edző taktikai tanácsokkal látta el a fiúkat és fel is lelkesítette őket.
Így a második félidőre egy elszánt csapatként léptek a fiúk a pályára. Sikerült ledolgozni a hátrány nagy részét, de sajnos 1 gólnál nem tudtak közelebb férkőzni a Soltvadkerthez. Ez nagyon kimerítette a FISE csapatát, amit csere hiányában Szabó Zsolt nem tudott orvosolni és újra ellépett az ellenfél. Végeremény: 26-31.


A csapat tagjai: Müller Máté (7), Gál Lóránt (5), Süli Gábor (4) Szebellédi Márton (4), Hajgató Lázár (4), Fodor István (1), Soltész Dávid (1), Szász András, kapus: Kovács Bálint
Edző: Szabó Zsolt

Back to top button
Close
Close