Uncategorized

Nehéz meccsen mentettek pontot a FISE lányai

FISE - Gyomaendrődi NKSE női ifjúsági III. osztályú mérkőzés

A FISE lány ifjúsági csapata

Lány ifjúsági csapatunk február 12-én, pénteken hazai pályán kezdte a bajnoki szezon tavaszi fordulóinak sorát. A nagy rivális – a bajnokságban 3. helyen álló – Gyomaendrőd volt az ellenfél. A lányok nagyon készültek a meccsre. Nem foglalkoztak az esélylatolgatással, mindenképpen itthon akarták tartani a két pontot. Ennek szellemében kezdtek neki a mérkőzésnek, ugyanakkor a gyomai lányok is nyerni jöttek. Ez végig érezhető is volt mindkét gárdán.

A mérkőzés az eredményt illetően kiegyenlített mederben folyt, egyik csapat sem engedte, hogy a másik túl nagy előnyt szerezzen. A hibákat itt is – ott is egyből gólra váltották.

Ezen a mérkőzésen egyértelműen a beálló poszton játszó játékosok jutottak főszerephez, mindkét csapatban remekül vették észre a falban lévő játékostársukat. Az újkígyósi gólszerzési lehetőségeket az ellenfél gyakran csak szabálytalan eszközökkel tudta megakadályozni, aminek köszönhetően 13 hétméterest és több, mint fél tucat 2 perces büntetést ítéltek meg a javunkra. A heteseket remek százalékkal értékesítette a FISE lövője, így mindvégig meccsben maradt a csapat.

Az utolsó percben, döntetlen eredménynél a vendégek támadtak és a támadás végén gólt is szereztek, amivel úgy tűnt, hogy eldőlt a találkozó. De lányaink még ekkor sem adták fel a küzdelmet és az utolsó 10 másodpercben gyors középkezdés és labdafelvitel után sikerült kiegyenlíteniük. Végeredmény: FISE – Újkígyós – Gyomendrődi NKSE 33:33

A mérkőzés várakozásokon felüli izgalmakat hozott. Mindkét csapat a végsőkig küzdött, így igazságosnak mondható a döntetlen eredmény. Gratulálunk a lányoknak, nagyon fontos pontot sikerült menteniük!

A csapat tagjai:
Biri Adél (11), Borsi Ramóna (8), Berczi Rebeka (5), Romvári Flóra (4), Szabó Linda (2), Csjaki Nóra (1), Silló Petra (1), Sipka Melitta (1), Ilyés Noémi, Kovács Hanna, Fodor Anna, Bogyó Beáta, Kapusok: Simon Hajnalka, Márkus Ivett
Edző: Biriné Csiernik Éva

Back to top button
Close
Close