ifi lányIficsapatU15 lányUtánpótlás

Fontos győzelemet ünnepeltek lányaink

FISE - Túrkevei VSE (III. osztályú lány ifjúsági mérkőzés)

A március nagyszerűen kezdődött a lány ifjúsági csapatunknak. A lányok március első hétvégéjén Szentesre látogattak el, ahol nagyon magabiztosan, végig tartva egy jelentős előnyt, a végén gond nélkül zsebelték be a két pontot.
Ebből a sima győzelemből feltöltődtek egy kicsit és felfokozott hangulatban várták a következő mérkőzést, amely március 13-án, itthon került megrendezésre. A Túrkeve VSE csapata ellen helyosztó mérkőzésnek néztek elébe, így nagyon fontos volt a meccs végkimenetele!

FISE – Túrkevei VSE

Maroknyi csapatunkat ismét a FISE U15-ös csapatából egészítettük ki, Fodor Anna, Ilyés Noémi és Szabó Linda állt még rendelkezésre.
Az első félidő a tervek szerint alakult, a lányok nem hagyták érvényesülni a túrkevei gárdát.

A félidő eredménye: 11-7.

A második félidőre viszont magára talált az ellenfél, aminek köszönhetően ki is egyenlítettek. De ez nem törte meg a lányainkat, keményen küzdöttek így is, nem akarták elengedni a győzelmet! A két csapat fej-fej mellett haladva jutott el az utolsó percig, amikor a Túrkeve megszerezte az előnyt. Erre válaszként időt kért Biriné Csiernik Éva edző. Taktikai utasításokkal látta el a lányokat, akik nagyon fegyelmezetten betartva ezt, egy percen belül 2 gólt is lőttek, így megnyerték ezt a nagyon fontos mérkőzést!
„Nagyon büszke vagyok rájuk, rengeteget fejlődött a játékunk, leginkább a védekezésünk. 7 gólt kaptunk az első félidőben, mindenki érezte a saját felelősségét, igazi csapatként küzdöttek. Aztán persze törvényszerűen jött a fáradtság a cserék hiánya miatt és jöttek a hibák is, de a végén még az utolsó erőnket összeszedtük valahonnan, nem zuhantunk össze az egy gólos hátránytól és győztünk. 1 perccel a vége előtt kértem időt, akkor még ők vezettek, de kiharcoltunk egy hetest, biztos kézzel belőttük, védekezésben labdát szereztünk, és onnan kezdve a profik higgadtságával 5 másodperc alatt eldöntöttük a meccset.” –értékelte a mérkőzést Biriné Csiernik Éva edző.

Felföldi SE – Túrkevei VSE 22:21 (11:7)

Csapatunk tagjai: Berczi Rebeka, Silló Petra, Csjaki Nóra, Borsi Ramóna, Biri Adél, Romvári Flóra, Sipka Melitta, Szabó Linda, Fodor Anna, Illyés Noémi, Márkus Ivett, Simon Hajnalka

Edző:  Biriné

Taktikai megbeszélés

FISE – Túrkevei VSE 22 : 21

Csiernik Éva

 

Back to top button
Close
Close