Life Style

Jubiláló FISE kézitábor

Nagyszerű hangulatban telt el az egy hét

Az immáron 10. alkalommal megrendezett FISE kézitábor idén is nagy népszerűségnek örvendett. A júliusi pihenő után a gyerekek vidáman vetették bele magukat az augusztus elején kezdődő egyhetes edzőtáborba. A táborban 27 gyerek vett részt, akik napi 8 órában 3 edzéssel és a köztes szünetekben pedig egyéb szabadidős foglalkozásokkal készültek a tanév és ezzel együtt a kézilabdaszezon-kezdésre.

Az edzéseket úgy állította össze Biriné Csiernik Éva – az egyesület alelnöke és a tábor főszervezője -, hogy felváltva technikai, taktikai és játékos jellegűek legyenek, fenntartva a harmóniát a munka és a szórakozás között. A FISE 5 edzője rotációban foglalkozott a gyerekekkel, így több szakembertől is kaptak jó tanácsokat, leshettek el mozdulatokat, ami az egyéni fejlődésüket nagyban segítette. A hangulat kétség kívül azon a délutánon tetőzött, amikor a gyerekek a békéscsabai Árpád fürdőbe látogattak el a tábor keretein belül.
Reméljük, hogy ez a remek légkör meghozta mindenki kedvét a további munkához és, hogy tovább erősödött a FISE különböző korosztályú játékosai közötti összetartás és barátság!

Sok sikert kívánunk minden játékosunknak a 2019/2020-as szezonra! Hajrá FISE!

Back to top button
Close
Close