Utánpótlás

Az U14-es korosztályú lányaink nem tudnak hibázni!

Folytatódott a 100%-os széria

A Felföldi István SE U14 leány csapata október 18-án lejátszotta utolsó két mérkőzését a bajnokság első „felvonásában”.

Mérkőzéseinket Gyulán játszottuk, zárt kapuk mögött. Ellenfelünk a Gyulasport NKFT, valamint a Köröstarcsai DSE csapatai voltak.

A Gyula ellen kissé fáradtan játszottunk, támadásban és védekezésben is akadtak hibák, de mind elöl, mind hátul akadt egy-egy játékos, aki át tudta lendíteni a csapatot a nehézségeken. Kapusunk kiváló teljesítményt nyújtott, jó százalékkal védte az átlövéseket, ziccereket és a hétmétereseket is!

FISE – Gyulasport NKFT: 17 – 8 (10 – 5)

Második meccsünket a Köröstarcsával játszottuk. Bár a védekezésünk továbbra is gyengébb volt mint a korábbi fordulókban, kapusunk ott folytatta ahol az előző mérkőzést abbahagyta, valamint a támadó játékunk is feljavult. Az első félidő szorosabb eredményt hozott a vártnál, de a végére megnyugtató előnyre tettünk szert.

FISE – Köröstarcsai DSE: 17 – 7 (6 – 3)

Összességében a lányok szépen küzdöttek egymásért, a csapatért, így a hiányzók és sérülések ellenére is szép teljesítménnyel, két győztes mérkőzést követően érkezhettek haza.

Az elmúlt időszakban lejátszott 6 mérkőzéssel véget ért a bajnokság első köre, csoportunkban a csapatunk jelenleg 100%-os teljesítménnyel az első helyen áll.

Csapat tagjai: Ancsin Hanna, Dobrotka Laura, Fekete Amira, Hajgató Jázmin, Kaplonyi Viktória, Kun Viktória, Sisák Réka, Szabó Bernadett, Szántó Bernadett, Szántó Brigitta (betegség, sérülés miatti kimaradók: Csomor Dóra, Szász Petra)
A csapat edzője: Balogh-Bodor Anikó

Hajrá FISE!  Hajrá Lányok!

Tags
Back to top button
Close
Close