Uncategorized

Kiélezett mérkőzés a férfiaknál

Egygólós vereséget szenvedett a felnőtt csapat

A békés megyei bajnokságban játszó felnőtt férfi csapatunk vasárnap a HC Szarvassal játszott egy végletekig kiélezett meccset.
A gólcsendes indulás után, az ellenfél „meglépett”, amire nem tudtunk érdemben válaszolni, a nem megfelelő helyzetkihasználásaink és a védekezési problémák miatt. Így a pihenőre 4 gólos hátránnyal mentünk.

Félidei eredmény: 11-15.

A szünet után, mintha egy másik Kígyós lépett volna a pályára. Magabiztosan, céltudatosan kezdték a 2. félidőt és egy 4 gólos sorozattal ismét meccsben voltak a srácaink. Ezután végig fej-fej mellett haladva folyt a mérkőzés. Még az utolsó percben sem lehetett tudni a játék végkimenetelét, háromesélyes volt a meccs. Az utolsó gólt az ellenfél szerezte, amire már nem érkezett válasz. Hiába hárított Ecker Zsolti hétméterest fél perccel a vége előtt, azonban 3 kiállított játékosunk is volt az utolsó percben, így nem tudtunk kiegyenlíteni a végére.
Végeredmény: 30-31.

Minden esetre a srácoknak nincs okuk búslakodni, mert megmutatták, hogy hogyan tudnak küzdeni egymásért és a közös célért!
A csapat tagjai: Endrei László (7), Papp Dávid (6), Biri Ákos (4), Vörös Árpád (4), Skaliczki Norbert (4), Szőke László (4), Balogh László (1), Hegedűs Dániel, Balázs Ákos, Csatlós Norbert, Kapusok: Mezei Imre, Ecker Zsolt, Mezei Martin

Edző: Balogh József

Back to top button
Close
Close