BusinessLife Style

Támogasd TE is a FISE-t az SZJA 1%-val

Egy saját konditerem a cél

Tisztelettel köszönjük az adó 1%-os feljánlásokat amelynek jóvoltából a tavalyi évben közel 350 000 forintot gyűjtött össze a Felföldi István Sport Egyesület. Az előző években a felajánlásokból, az újkígyósi iskolába járó, kézilabdázó gyermekek számára tanszer csomagokat vásároltunk, sportszertámogatást biztosítottunk, élvonalbeli kézilabda mérkőzéskre vittük a gyerkeket.

2020-ban a számunkra felajánlott 1%-os támogatást, a karácsonyi adománygyűjtés során befolyt összeg kiegészítésére használjuk fel, amelyet továbbra is egy konditerem kialakítására és az öltözők felújítására kívánjuk fordítani!

Hisszük, hogy a TI segítségetekkel valóra válik ez az álom! Mert, még mindig az az első számú tervünk, hogy kialakítsunk egy konditermet a tornateremben. Nem tudjuk eléggé hangsúlyozni, hogy az FISE sportolóinak ez mennyire megkönnyítené a munkáját, a játékosok megfelelő fizikai felkészítésében és az állóképesség fejlesztésében.

Ezután pedig nagyon szeretnénk teljes körűen felújíttatni az emeleti öltözőket, hogy a sportolókat és az iskolás gyermekeket korszerű, igényes helyiségek fogadják.

Bízunk abban, hogy meg tudjuk duplázni, vagy akár triplázni is a tavalyi összeget! Kérjük, hogy idén is támogassátok személyi jövedelem adótok 1%-val az újkígyósi kézilabda sportot és bátorítsátok a családtagokat, barátaitokat, ismerőseiteket is erre!

FISE adószám: 19052634-1-04

Ne feledjétek, hogy a NAV készíti el az adóbevallást, tehát az ügyfélkapun keresztül KÜLÖN kell rendelkezni az adóbevalláson az 1% felajánlásról!

Ha többet szeretnél tudni a FISE-ről, látogass el megújuló weboldalunkra a www.felfoldise.hu-ra, vagy kövess bennünket a Facebookon, www.facebook.com/FelfoldiIstvanSE/.

Segítségeteket és felajánlásotokat előre is köszönjük!Hajrá Kígyós! Hajrá FISE!

Back to top button
Close
Close